Header Graphic

I-Health Methodiek

 

Voor wie is de I-Health methode van belang?

Voor ieder mens, die het serieus neemt met zijn gezondheid. Niet alleen de huidige toestand van uw gezondheid is belangrijk, maar ook de gevaren die uw gezondheid in de toekomst bedreigen. Deze kunnen opgespoord worden en aangepakt worden.

De i-Health methode maakt een duidelijk onderscheid tussen lichamelijke (fysieke) en psychische klachten. Ook de onderlinge relaties en prioriteiten worden helder aangetoond.

De lichamelijke klachten kunnen zijn: slapeloosheid, oververmoeidheid, virussen, parasieten, eczemen, langdurige griep, etc.

De psychische klachten (problemen met een eventuele psyche-emotionele achtergrond) kunnen zijn: concentratieproblemen, depressieve en fobische klachten, angsten, paniek-aanvallen etc.

 

Waar komt deze methode vandaan?

De wetenschappelijke achtergrond wordt geleverd door de uitgangspunten van de acupunctuur, de Ayurveda, energetica, de voedingsleer, psychotherapie zoals E.M.D.R. en programma’s uit de motoriek en bewustwordingsprocessen (life-style).

 

planeet

De wetenschappelijke achtergrond wordt geleverd door de uitgangspunten van de acupunctuur, de Ayurveda, energetica, de voedingsleer, psychotherapie zoals E.M.D.R. en programma’s uit de motoriek en bewustwordings-processen (life-style).

 

 

Mogelijkheden

 

 

Scans
Met de scans wordt gezocht naar specifieke klachten zoals hart-, rug-, en hormoonklachten, voedingsproblemen en allergieën. Daarbij wordt duidelijk aan welke behandeling het lichaam het meeste behoefte heeft.

AFT scan

Hierbij wordt de microdoorbloeding van organen en weefsels verbeterd. Deze wordt met succes bij veel chronische klachten ingezet zoals o.a. bij whiplash en posttraumatische dystrofie.

 

Preventief onderzoek

Onze testapparatuur geeft inzicht in uw energie, vitaliteit, stressniveau, mentale belastingen en tal van andere zaken. Eventuele energieblokkades zijn direct zichtbaar. De test duurt ca. 30 minuten.

 

Thuisbehandeling

thuisbehandeling

Parasieten en andere vijandige organismen zoals met name Lyme, komen steeds meer voor. De ziekte van Lyme is moeilijk aan te pakken. Om de ziekteverwekker te bestrijden wordt er via de huid een spanning aangelegd met een bepaalde frequentie én een specifieke golfvorm. Indien deze frequentie "resoneert" met de afmetingen van (een deel) van de parasiet, zal deze gedood of verzwakt worden.

Belangrijk is dat die frequentie zodanig is dat een resonantie wordt veroorzaakt met de celwand van dit organisme of met vitale onderdelen ervan. 

De juiste frequentie

Een juiste combinatie van frequenties kan er voor zorgen dat de ziekteverwekker zowel in het bloed, maar ook in zijn verschillende rijpingsfasen en schuilplaatsen gedood wordt, of dusdanig wordt bewerkt dat de reproductie vertraagt en het immuunsysteem er mee kan afrekenen. De juiste frequentie voor u wordt door een test op de praktijk bepaald.


Met deze gevonden frequenties kan behandeld worden. Het is echter belangrijk dat deze behandeling in korte tijd regelmatig herhaald wordt. Om dit betaalbaar te houden is een thuisbehandelmodule ontwikkeld waarbij u een apparaatje huurt dat aangesloten wordt op uw eigen  computer en via het Internet kunt u zich zelf thuis behandelen.