Header Graphic

Tarief

Door de toenemende eisen van de overheid en zorgverzekeraars en de daarmee gepaard gaande kosten worden de tarieven per 01-01-2019 verhoogd. 

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek en de eerste behandeling. Totaal duurt dit ongeveer 1,5 uur. De kosten voor het eerste consult bedragen € 89,00.

De prijs van een vervolgconsult is € 73,00 en duurt ongeveer 1 uur.

Om het aantal administratieve handelingen zo beperkt mogelijk te houden dient betaling  contant te geschieden. Het is mogelijk om met een PIN pas te betalen.  

Afhankelijk van de bij u te volgen werkwijze kan een setje plak-elektroden benodigd zijn. In verband met de hygiëne wordt aangeraden een eigen setje aan te schaffen.  Deze kosten € 15,00 en gaan ongeveer 20 behandelingen mee. 

Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder bericht wordt € 25,00 berekend. 

De kosten van een consult kunnen in de meeste gevallen vergoed worden door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Het "eigen risico" geldt alleen voor de basisverzekering en niet voor de aanvullende verzekering. 

Voor een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u op deze vergelijkingswebsites kijken.

Bij zorgverzekeraars die alternatieve of complementaire zorg vergoeden is het van belang dat u kijkt of de consulten van de leden van de Beroepsorganisatie BATC, MBOG of BVAT ook vergoed worden

Aangesloten bij de BATC beroepsorganisatie onder nummer BR - 1359

Bij de MBOG beroepsorganisatie onder nummer 1324 TL 

Bij de BVAT beroepsorganisatie onder nummer 307

AGB zorgverleners code  90-037742

AGB praktijkcode           90-(0)16349

KvK nr.                        30213347

BATC erkend                                MBOG

 BVAT